Błażej, znany wszystkim na BS jako Blase, jest twórcą serwisu BIKEstats.pl. To dzięki niemu możemy tak doskonale się bawić prowadząc swoje blogi i dzienniczki statystyk rowerowych poznając przy okazji masę pasjonatów dwóch kółek, z którymi możemy dzielić się swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami rowerowymi i nie tylko. :)
Niestety, 21.12.2009ukradziono Błażejowi rowerPiranha Gary Fisher. To niepowetowana strata. Ten rower stanowił dla Błażeja olbrzymią wartość sentymentalną. Teraz wszyscy możemy pomóc Błażejowi i zebrać fundusze na zakup nowego roweru, dzięki czemu nasz Admin będzie miał znów na czym jeździć w maratonach. Choć trochę osłodzimy mu stratę kultowej Piranii. :)
Pomagamy Błażejowi w zebraniu pieniędzy na zakup nowego roweru.
Jak można pomóc?! Umownie jest to 10 zł, ale można wpłacać oczywiście więcej. :) Im więcej osób pomoże w zbiórce pieniążków, tym lepiej. 300 osób razy 10 zł daje 3000 zł - taka kwota pozwoli Błażejowi na zakup roweru, który będzie klasowo zbliżony do utraconej Piranii.
Dane do wpłat darowizn: -admin edit------------------------------------------- *********************************** - wykasował admin blase na gorąco moja opinia o tej akcji (bardzo miłej!): http://forum.bikestats.pl/discussion/378/6/w-podziece-dla-blasa/#Item_3 -admin edit-------------------------------------------
Nie ma się co pytać poszkodowanego, trzeba działać. Jestem za :) Jeśli chodzi o kwotę to jestem za 10zł. Może zróbmy listę i niech każdy ją wkleja do swojego postu i dopisuje się jako ostatni.