1.  
    Szczerze mówiąc, to nie wydaje mi się... Są one dużo droższe...
  2.  
    No to ja też mam takie pytanie. Za jakiś czas (trochę ponad miesiąc) będę pewnie chciał kupić komplecik koszulka+spodenki+bluza. Zdjęcia tych strojów są trochę dziwne. Blase, czy mógłbyś może zamieścić real foto, ale takie, żeby po prostu była cała koszulka/spodenki/bluza z przodu i z tyłu? Rozprostować i zrobić fotkę ;)

Czy zamawiając taki komplet można liczyć na jakiś rabat? BikeWorld daje 20% :>
  3.  
    Czy napis "You'll never ride alone" jest zamieszczony na koszulce, czy trzeba jednak dodać go samemu jako opcjonalny w formularzu zamówienia? Na zdjęciach rzeczywistych niby jest, ale na wzornikach już nie, stąd moje pytanie. Mam też wątpliwości dotyczące rękawków. Czy znajduje się na nich jakiś napis?
  4.  
    Będą może jeszcze zniżki, najlepiej pod koniec czerwca ? I od czego to zależy, bo jeśli od ilości chętnych to pewnie kolejna grupka się nazbiera tylko cena musiałaby spaść o połowę jak w pierwszej akcji :) Ponawiam jeszcze pytanie poprzednika. Czy napis "You'll never ride alone" jest zamieszczony na koszulce, czy trzeba go dodać w formularzu zamówienia?
  5.  
    Jakby o połowę koszulki były to ja chętnie bym sobie zamówił... 100zł to trochę za dużo, jak na razie.
    Napis sobie samemu wybierasz w odpowiednim okienku przy formularzu.. :)
  6.  
    Jak by udało się wykombinować z jakąś fajniutką zniżką, to również bym się pisał i od razu na komplet koszulka+bluza+spodenki, być może i również długie, ale to będzie zależało od ceny łączne i aktualnych funduszy. Pozdrawiam
  7.  
    Taż jestem zainteresowany kompletem lub dwoma:)
  8.  
    Dowiedziałem się, że z powodu powodzi firmę ewakuowano i ja np. muszę jeszcze trochę poczekać na strój, więc z nowymi zamówieniami może być problem.
  9.  
    Odebrałem właśnie swój strój. Jak na razie bardzo mi się podoba. :) Tylko nie dostałem wspomnianych naklejek bikestats, a chciałem sobie na klapę bagażnika w samochodzie przykleić ;)
  10.  
    Cześć, zamówiłem strój ( koszulkę ) i nie dostałem żadnego potwierdzenia na e-maila. Co się dzieje? Czy produkcja jest wstrzymana??